Thursday, 4 June 2015

i'm back

salam , lamak dah update blog tok eh. sekian lama sudah. banyak dah dugaan yang berlaku sampey blog tok pun sik di bukak. bukan nya apa busy dengan hidup bekerja tek nak. cerita pasal kerja , ya rabbi ku nak madah ngan takorang . nang susah carik kerja. rezeki ku belom endak ada kali nak. yalah ku kerja kerani rah masjaya lok. sik la jaoh gilak dari kpg aku nak. dapat juak ku nampung belanja pakey bayar ptptn. and ku dah sik sabar gik nak konvo bulan 8 tok. haha. dapat nemu dak bala-bala dpb poliku dolok. haha. dah la. ya jak ku nak post tek. permulaan bagi tahun 2015 ku. hahah. Assalammualaikom.


Saturday, 12 October 2013

study week ! final ! tension -_-

assalamualaikum, rindu pulak nak post lam blog, k kali aku nak cakap minggu depan dah study week. kalau dah nama study week nak final la tue. :D tapi malam nie aku tak belajar, boring sangat sorang2 je lam bilik. roomate balik kampung, maklum raya haji nak dekat lagi :D semua orang balik kampung tinggal aku dan geng2 sabah jer stay hostel. boring giler tau duk hostel time2 gine . nak buat macammane final nak dekat. takpe lah, asal aku fokus jer belajar time gine nie. kalu aku balik kampung bukan aku nak study pun, bukak buku pun taksudi , apatah lagi bawa buku g balik kampung. Btw aku rindu family ku , Tiap hari kol family . Mak kate xpe belajar je bagus kat sane.. nanti cuti sem balik la. :'( miss u Mak. okey la . takat nie jer aku tulis. aku nak belajar. nanti kalau ada masa aku tulis lagi erk. ASSALAMUALAIKUM.

Monday, 18 March 2013

cinta baru :D

assalamualaikum.. sik banyak nak madah lah.. dah nak dekat 3 tahun dah aku sikda gik ngan Quraani :D yahhhhh . nak antap nak . maen sebut2 nama . duli ku. hahahha.. k . back to topic kitaa. hahahh. cinta baru ku . ya pun sama kelas ngan aku pun.. 2 tahun kawan yahh.. 16 SEPTEMBER 2012  tarikh keramat bagi ku. hahha :D so far so good.. relay mekduak gik masih sampey kinek tok :D bahagia :D aman sentosa aman makmur :D hahahhaha . itu lah nama nya CINTA ... nak ada .. tarikh ya . dari hari ya . datnglah seorang kawan menjadi teman hidup ku yahh . MARWANDI BIN MOHTADI nama di beri .. hehheh .. dahh.. nak madah ya jak tek . hope kawan2 doa kan mekduak kekal ke jinjang pelamin dan hayat hidup :D amnnn :;;;;)



that my hero :D MARWANDI 


first time balik kampung aku :D happy . fun .. 



first time pergi kampung aku di kampung gobel :D


pada suatu ketika di dalam pejabat :D


ahhaha . that me :D SYALABIAH aka CHEOOLAH :D



ASSALAMUALAIKUM :D

Saturday, 28 April 2012

KLMJ !! ( kenangan lalu mengusik jiwa )

hai , lamak sik post kat blog towk, macam-macam jak problem yang kmk hadapi . :)
story minggu lepas . :)
banyak la poblem yang kmk dapat, problem kawan and bf2 kmk  . cam kmk combinekan problem ya bah . yalah molah kmk sad jak seminggu ya . ada ya, tie kmk stdy k final tiba2 jak kmk ngalir aek mata mek. kmk terkenang masa lalu kmk. KLMJ !hahhahahah!.

ia membuktikan kmk still ingat kat ex kmk yang dolok . nama nya ialah QURA'ANI BIN AHMAD MAHMUD . :) . kmk sayang nya lebih dari bf kmk nektok. yalah first love kmk. yahhh ~~ ushh . eboh bising gilak nangga grek nya klak . bukan gerek nya jak, gerak kmk agik. hahhahah . kmk nang sengaja mention nama nya. kmk duak bukan ada pa2 gik owe . hihihih !! .

story 2 3 hari yang lepas . :)


????????????????????????????????????????????

kmk x ingat gik . HAHHAHA . k. lah . tok jak la . lak story2 agik k . sebelum ya kmk mok ngakah pic mr.q ya  .


tok la nya :)
so sweet to me . <3


tok la kmk CHEOO_LAH :)


assalammualaikom . 

Tuesday, 17 January 2012

lama tak post . . :)

salam . . heheheh . . lamak dh x update blog tok . .x tauk pa mauk d plah . .hehehe . . nektok, kmk dah msok sem 2 ( MADAH!!) . . n umor nk msok 19 . .tua dah . .heheh .. so pda thun 2012 nie mak ngah berazam nk APER ERK~~ hehehe . .alu blur mak ngah . hehhe.. dah . . stuck dah . . lak smbung gk k... embk cta bru gik.. . bye. .


muka MAK NGAH 2012 . .HAHAHAH